Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دهرویه عصر پنجشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران گنبدکاووس به‌سبب صادر شدن هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران و برف طی امشب و فردا جمعه در استان گلستان و این شهرستان، اظهار داشت: تهیه اطلس از سوابق بحران‌ها به مدیران کمک می‌کند که در هر حادثه طبیعی از چه روش‌ها و تجهیزاتی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نداشتن برنامه و کم توجهی به انجام اقدامات پیشگیرانه سبب می شود تا خسارات حوادث غیرمترقبه در استان گلستان و گنبدکاووس بالا باشد که نمونه‌های زیادی از خسارت سیل و زلزله طی چند سال اخیر در این استان شمالی وجود دارد.

دهرویه بابیان اینکه حادثه خیز بودن گلستان می‌طلبد تا همیشه برای مقابله با آن آماده بود، اضافه کرد: داشتن برنامه، پیش بینی شدت حادثه و انجام اقدامات پیشگیرانه مرتبط با آن با بهره‌گیری از تجربیات گذشته در کاهش خسارت حوادث مهم است.
وی، برگزاری مانورهای آزمایشی، شرکت در دوره‌های آموزشی مدیریت بحران، فراهم کردن تجهیزات و امکانات لازم و اطلاع رسانی به مردم را از دیگر ملزومات مقابله با بلایای طبیعی دانست و گفت: گنبدکاووس نقاط حادثه خیز زیادی دارد که مدیران اجرایی شهرستان بویژه دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران باید به آن توجه و جهت کاهش آسیب‌ها اقدام نمایند.

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس همچنین خواستار آماده باش مدیران دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با حوادث احتمالی ناشی از بارش‌های پیش رو بالاخص ورود روان آب از شهرها و مناطق بالادست این شهرستان شد.

رییس اداره هواشناسی گنبدکاووس نیز در این جلسه گفت که از اواخر وقت امروز تغییرات جوی با وزش باد نسبتا شدید و در ادامه بارش پراکنده از نواحی غربی گلستان شروع شده و از بامداد فردا جمعه بارش‌های فراگیر در سراسر استان و این شهرستان آغاز خواهد شد که تا بعداز ظهر ادامه خواهد داشت.

منصور فرشاد افزود: براساس نقشه‌های پیش یابی حجم بارش‌ها در گنبدکاووس بین ۲۵ تا ۳۰ میلی‌متر خواهد بود که در برخی ساعات همراه با بارش برف است ضمن اینکه در مناطق شمالی این شهرستان هم بین پنج تا ۱۵ میلی‌متر باران همراه با برف خواهد بارید.

وی اضافه کرد: از بامداد فردا جمعه دمای هوا در گنبدکاووس بین ۱۰ تا ۱۲ درجه سردتر خواهد شد و کاهش دما در بامداد شنبه هفته آینده به منفی چهار درجه خواهد رسید ضمن اینکه کاهش دما در بامداد یکشنبه و دوشنبه هفته آینده هم به ترتیب منفی ۲ و سه درجه سانتیگراد خواهد رسید.

همچنین مدیر امور منابع آب گنبدکاووس در این جلسه از خالی بودن ۹۰ درصد حجم ۴۲ میلیون مترمکعبی ذخیره آب سد گلستان این شهرستان خبر داد و گفت: این سد و سایر سدهای واقع در مناطق مرکزی و بخش داشلی برون گنبد آماده ذخیره آب بارش‌های پیش رو هستند.

حسین ثابتی افزود: از مجموع ۱۴ سد استان گلستان با ظرفیت ذخیره ۲۴۴ میلیون متر مکعب، هشت سد در حوزه گنبدکاووس با حجم ذخیره آب ۱۴۰ میلیون متر مکعب واقع است ضمن اینکه ۲ رودخانه واقع در قسمت شمالی و جنوبی این شهر نیز ظرفیت ۳۰۰ میلیون متر مکعب ذخیره آب را دارند.

وی با اشاره به شرایط توپوگرافی و برکه‌ای گنبدکاووس، اضافه کرد: بیشترین نگرانی ما میزان و حجم بارش ها در مناطق بالادست یعنی شهرستان‌های مینودشت، گالیکش، کلاله، آزادشهر و رامیان است که روان آب بارش ها در این مناطق در عرض چند ساعت وارد این شهرستان می‌شود که ستاد مدیریت بحران گنبد باید میزان پیش بینی شده بارش‌ها در این مناطق را نیز تحلیل و برای مقابله احتمالی با آن برنامه ریزی کند.

شهرستان گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت، پنج هزار و ۷۲ کیلومتر مربع وسعت دارد.

برچسب‌ها گنبدکاووس مدیریت بحران بارش باران گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مدیریت بحران بارش باران گنبدکاووس مدیریت بحران بارش باران گلستان مدیریت بحران میلیون متر بارش ها ذخیره آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست

فرماندار شهرستان خوروبیابانک گفت: مدیریت بحران این شهرستان از امکانات کافی برخوردار نیست و نیاز اساسی به پزشکان متخصص، مجرب و امکانات پزشکی دارد و این خواسته مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، احمدرضا طحانی ظهر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه مدیریت بحران شهرستان که با حضور منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان خوروبیابانک با توجه به پراکندگی روستاها و وسعت زیاد آن، نیاز به امکانات امدادی دارد.

وی افزود: در حال حاضر امکانات و تجهیزاتی که برای مقابله با حوادث احتمالی مخصوصاً سیل در شهرستان وجود دارد، بسیار اندک است و در صورت وقوع حوادث، این شهرستان با مشکل مواجه خواهد شد.

فرماندار شهرستان خوروبیابانک با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان باید این موضوع را در نظر داشته باشند که این شهرستان نیاز اساسی به پزشکان متخصص، مجرب و امکانات پزشکی دارد.

طحانی محرومیت‌زدایی را مهمترین نیاز مردم این خطه از استان اصفهان عنوان و تصریح کرد: با وجود اقدامات بسیار در شهرستان خوروبیابانک، همچنان بحث محرومیت قابل لمس است که انتظار می‌رود برای خروج از مشکلات به این شهرستان توجه ویژه شود.

مسئولان اصفهان صدای مردم خوروبیابانک را نمی‌شنوند

حجت‌الاسلام محمدحسین رمضانی، امام جمعه شهرستان خوروبیابانک نیز تصریح کرد: با گذشت چند سال از افتتاح بیمارستان محروم این شهرستان، مسئولان استانی صدای این مردم را نمی‌شنوند و بارها از تریبون نماز جمعه در این خصوص صحبت شده است.

وی ادامه داد: آنچه که این مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور تقاضا دارند تجهیز کامل بیمارستان و حضور پزشک متخصص است.

امام جمعه شهرستان خوروبیابانک گفت: کاهش تعرفه برق منطقه گرمسیری یکی از مطالبات بحق و جدی مردم شهرستان خوروبیابانک است.

کد خبر 748455

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید فرماندار تفتان از خسارات بارندگی و سیل بخش گوهر کوه، تفتان جنوبی
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان