Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@07:12:39 GMT

۳۲ هزار هکتار از زمین های کشاورزی گنبدکاووس زیر آب رفت

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۱۸۵۳۸۷

۳۲ هزار هکتار از زمین های کشاورزی گنبدکاووس زیر آب رفت

به گزارش خبرنگار مهر، قره جه طیار، عصر پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: وظیفه همه مسئولان جلوگیری از تلفات جانی بوده که با مدیریت های صورت گرفته در سطح شهرستان، تلفاتی نداشتیم.

وی افزود: در خصوص تلفات مالی خسارت زیادی به مردم وارد شده و حدود ۳۰ درصد سطح شهر گنبدکاووس آبگرفتگی داریم که از نزدیک شاهد وضعیت اسفناک زندگی مردم بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیار گفت: حدود ۳۲ هزار هکتار از زمین های کشاورزی گنبدکاووس زیر آب رفت در جلسه صبح مقرر شد که بررسی های بیشتر صورت گیرد.

وی بیان کرد: حوزه نماینده رهبری نقطه قوتی برای ما بود و مردم ما قدرشناس و قانع و همراه با نظام بودند و انشالله نتایج سفر را مردم از نزدیک لمس کنند.

امام جمعه گنبدکاووس هم در ادامه اظهار کرد: پیش بینی حوادث شده بود بنابراین راهکارهایی را در نظر گرفته بودیم اما گاهی بعضی از مطالب تا حوادث اتفاق نیفتد به ان توجهی نمی شود.

حجت الاسلام محمود ترابی ادامه داد: تلاش مسئولان و نیروهای امدادی استان و اهتمام مسئولان کشوری به خوبی مشهود بود.

وی بیان کرد: ضرورت تشکیل سازمان مدیریت بحران کاملاً مشخص است زیرا آن هماهنگ کننده در یک زمان خاص نیست بلکه تعیین و تکلیف و این که چه سازمان کاری انجام دهد که همپوشانی نداشته باشد وظیفه سنگینی است.

ترابی گفت: بیشترین ضعف در ساماندهی و هماهنگ کردن نیروها بود که اگر کشوری تصمیم گیری نشود کار سخت است.

وی تصریح کرد: بعد از بحران بیشترین آسیب را کوخ ها می بینند و خانه های زیادی تخریب شده باید به آن ها کمک کرد.

کد خبر 4573355

منبع: مهر

کلیدواژه: گنبدکاووس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام